Wat is belangrijk bij trouwringen?

Ringen

Om een ​​trouwring te vinden waar je een leven lang plezier van hebt, is het belangrijk dat je trouw blijft aan je stijl. Realiseer je welk type je bent. Wil je een klassiek moderne trouwring of verlang je naar iets extravagants? Houd je van klassiek of heb je liever trouwringen in vintage-stijl? Afhankelijk van het type moet u de juiste keuze voor u maken en de juiste trouwringen kopen. Laat je niet misleiden door trends.

Het is cruciaal dat jullie allebei de trouwringen die jullie hebben gekozen, ook na vele jaren nog steeds mooi vinden. Je kunt twee absoluut identieke ringen kiezen (behalve in maat natuurlijk) of de trouwring met diamant accentueren met meerdere diamanten.

Veel bruiden zouden graag meerdere diamanten willen hebben, maar het huwelijksbudget is al krap. Dan kunt u later een andere diamant laten gebruiken, bijvoorbeeld voor elk huwelijksjaar of voor elk kind. Trouwringen moeten met zorg worden gekozen, want ze zijn een teken van je liefde en zullen je je hele leven vergezellen. Kies een hoogwaardig, type-passend edelmetaal

Welke trouwringen moeten we kopen en van welk materiaal moeten ze zijn?

Traditioneel worden trouwringen gemaakt van goud. Of u nu kiest voor geel goud, wit goud, rood goud of een combinatie hangt uitsluitend af van uw persoonlijke smaak. Zeer zelden is er ook blauw goud. Er zijn een aantal criteria waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het edelmetaal. Allereerst moet het gewenste edelmetaal natuurlijk afhangen van uw eigen voorkeuren. Ben je er echter nog niet uit, pas dan zeker de legering aan je type aan. Haarkleur en huidskleur zijn cruciaal als het gaat om het kiezen van het juiste edelmetaal. De basisregel is: “Witte” of zilverkleurige edelmetalen zijn bijzonder geschikt voor lichte huidskleuren. Geel goud en koperkleurige edelmetalen worden aanbevolen voor warme huidtinten. Goud symboliseert een tijdloze, onvergankelijke waarde en zou ook bovennatuurlijke krachten bezitten.

Hoe individueel moeten uw trouwringen zijn?

Wilt u een traditioneel kant-en-klaar model of wilt u een trouwring op maat laten maken? Bepaal van tevoren wat je wilt van je trouwringen. Als u een heel specifiek idee in gedachten heeft, kunt u van de gelegenheid gebruik maken en individuele trouwringen naar uw wensen ontwerpen.

Kies edelstenen met symboliek

De keuze van de juiste edelsteen voor de trouwringen hangt natuurlijk af van de persoonlijke smaak van het bruidspaar. U kunt ze echter net zo goed aanpassen aan de gewenste metaallegering of oogkleur. Vooral de ring van de bruid wordt steeds vaker versierd met een of meerdere diamanten. Er zijn diamanten in verschillende slijpvormen, waarvan de bekendste en meest populaire de briljantslijpvorm (rond) is. Diamanten worden geclassificeerd op kleur (kleur), slijpvorm (slijpvorm), helderheid (helderheid – grootte van insluitsels) en grootte (karaat).

Een klassieke diamant past bij elke vrouw en is een echte blikvanger aan elke vinger. Vooral zilverkleurige metalen zoals witgoud en platina kunnen prachtig gecombineerd worden met elke edelsteen. Een leuke insteek is ook om aandacht te besteden aan de bijzondere symboliek van elke steen. De robijn staat bijvoorbeeld voor liefde en passie en wordt vaak de “gelukssteen van de liefde” genoemd.

De trouwring is een heel bijzonder sieraad in het leven van een getrouwd stel. Houd dus rekening met de voorkeuren van jullie beiden en zoek een ontwerp dat je even mooi vindt. Mocht je het er absoluut niet mee eens zijn, dan is het beter om verschillende modellen te kiezen (ook als de optiek niet perfect bij elkaar past, je harten horen toch bij elkaar). Dat is nog altijd beter dan wanneer een van jullie de trouwring helemaal niet draagt. Hoe de keuze voor het perfecte model ook uitpakt, jullie trouwringen zijn de start van een leven samen en zijn in ieder geval een mooi symbool van jullie liefde.

Wat is belangrijk bij trouwringen?
Schuiven naar boven